Woensdag 19 oktober 2016
om 09:30 uur
Academiegebouw RUG, Broerstraat 5, Groningen.
gepubliceerd op 6 september 2016
Congres ‘Rewriting Biography. The past (long) 25 years’

PosterCongres19okt01

Op woensdag 19 oktober beleggen de Werkgroep Biografie en het Tijdschrift voor Biografie het congres Rewriting Biography. The past (long) 25 years. Met onder anderen Thomas Etzemüller, Yvonne Hirdman, Elisabeth Leijnse en Elisabeth Lockhorn. Het congres vindt plaats te Groningen in het kader van het 250-jarig jubileum van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde.

Het volledige programma van Rewriting Biography kunt u via deze link bekijken (Engelstalig).

Deelnemen? Dat kan. Meld u aan bij Rozemarijn van de Wal (r.van.de.wal@rug.nl) onder vermelding van ‘Rewriting Biography’.

U kunt deelnemen zonder meer. Maar u kunt ook een bijdrage leveren aan de Masterclass Biography (in het Engels) of een posterpresentatie houden op de Biografenmarkt (in het Nederlands). Geïnteresseerden in het ene of het andere moeten dat vóór 15 september in hun aanmeldingsmail aan Rozemarijn van de Wal (r.van.de.wal@rug.nl) laten weten. Uit de masterclass-/biografenmarkt-aanmeldingen wordt een selectie gemaakt.

Kosten: 20 euro (abonnees Tijdschrift voor Biografie/studenten/masterclass- of biografenmarkt-uitverkorenen: 15 euro).

Rechtstreeks betalen: NL 83 INGB 0004 1292 71 ten name van Stichting Werkgroep Biografie, onder vermelding van ‘congres 19 oktober’. Betaalt u 15 euro, geeft u dan even aan dat u abonnee/student/masterclass- of biografenmarkt-uitverkorene bent.

Betalen aan de zaal is ook mogelijk.